De naam Forty-2 (42) vindt haar oorsprong in het boek "The Hitchhiker's guide to the Galaxy". Dit absurdistisch verhaal van Douglas Adams beschrijft de reis van aardbewoner Arthur Dent door het universum. In een van de verhaallijnen wordt beschreven hoe de ruimtebewoners op zoek zijn naar het antwoord op "the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything". Hiervoor is de supercomputer DeepThought gebouwd om het antwoord te berekenen. Na duizenden jaren van rekenen komt het antwoord: 42! Op vraag van de verbaasde ruimtebewoners aan DeepThought of 42 echt het antwoord is reageert Deep Thought: "Als je je vraag specifieker maakt kan ik je ook een specifieker antwoord geven!"

Het gaat bij Forty-2 dan ook primair om te zorgen dat de juiste vraag wordt gesteld, zodat wij met u het juiste antwoord kunnen geven. Te vaak antwoorden gevraagd, oplossingen gerealiseerd zonder dat de daadwerkelijke vraag op tafel komt. De gevolgen zijn rampzalig:

  1. U zit met een oplossing waar u weinig tot niets aan heeft;
  2. U heeft onnodig geld en tijd verspild;
  3. Waardoor u uzelf en uw klanten tekort doet.

Het is dan ook voor Forty-2 een voorwaarde dat u als klant actief betrokken wordt in het belopen van onze wegen, met andere woorden:

  1. Wij zorgen samen met u dat de juiste vraag wordt gesteld;
  2. Wij bewandelen samen de weg naar de oplossing en u heeft te allen tijde inzicht in de voortgang en de tussenresultaten;
  3. Zodat u een resultaat krijgt waar u mee verder kan.
Web Statistics
Web Analytics