KiteSurf-banner

Interim Management komt in vele vormen en smaken; centraal staat het realiseren en begeleiden van de verandering. Interim Management staat bij Forty-2 gelijk aan het besturen en leiden van verandering; de inhoud van het werkveld komt tot uiting in de rol die aan de Interim Manager wordt toevertrouwd.

 

Na veel inspanning en creativiteit is de strategische koers uitgezet. Dan volgt de volgende uitdaging; hoe gaan we dit managen? Hoe gaan we om met de onzekerheden die we nu al kennen en die wij nu nog niet kennen? Bij wie kunnen we de verantwoordelijkheid voor deze belangrijke en uitdagende taak neerleggen?

Read more ...

De enige constante in onze wereld is het feit dat er altijd beweging is. Dit is algemeen bekend. Maar soms is de beweging dusdanig dat u behoefte heeft aan een ervaren kapitein die uw bedrijf kan helpen de koers te verleggen en naar nieuwe wateren te loodsen.

Read more ...

De leveranciersomgeving is continu in beweging. Veel bedrijven maken de strategische keuze om niet kern activiteiten uit te besteden aan marktpartijen. Doelstelling zijn onder andere een meer professionele dienstverlening en het verlagen van kosten. Daardoor kunt u zich volledig richten op hetgeen dat u graag wilt doen, het bedienen van uw klanten en uw markt.

Read more ...

Product Management is een spil in uw organisatie. Het kennen van de markt en de mogelijkheden daaring, het zorgen voor een technisch goede oplossing en een die betrouwbaar geleverd kan worden aan uw klanten. De spil is de Product Manager die de verbinding is tussen uw klanten, de markt en uw interne afdelingen zoals Sales/Marketing, R&D en uw operationele afdeling.

Read more ...
Web Statistics
Web Analytics